Direct naar de inhoud van deze pagina

Bijeenkomst NAH

Informele bijeenkomst volwassen met NAH (niet aangeboren hersenaandoening) en hun partners/familieleden.

Helaas komt het maar al te vaak voor: Niet Aangeboren Hersenletsel. Door een ongeluk, een hersenbloeding, ziekte, etc. staat je leven op z'n kop. Wat eerder vanzelfsprekend voor je was, kost nu bergen energie. Je concentreren op een boek, een klusje in huis doen, je werk, alles kost veel meer moeite. Voor de omgeving is dit soms moeilijk te begrijpen. Zeker als je hersteld bent en er ogenschijnlijk niets meer aan de hand is.

En dan zijn er nog de partners en familieleden. Van het ene op het andere moment moeten zij hun leven aanpassen. Voor hen staat het leven ook op z'n kop en wordt het nooit meer hetzelfde.

Zelfhulpgroepen

In oktober start er een zelfhulpgroep, of beter, twee zelfhulpgroepen. Een groep voor volwassenen met NAH én een groep voor hun partners en familieleden. Het is de bedoeling dat deze groepen tegelijkertijd plaatsvinden. Het doel is: het ontmoeten van gelijkgestemden/lotgenoten en het delen van ervaringen, adviezen en tips.

Informele bijeenkomst

Voor belangstellenden uit gemeente Bergeijk en de Kempen, wordt in september een informele avond georganiseerd. Tijdens deze avond kun je kennismaken met anderen die ook graag gelijkgestemden ontmoeten en met de initiatiefnemers van deze groep: Saskia Schoonheijm en Marcel Martens. Vanuit Wél!zijn de Kempen is de coördinator zelfhulpgroepen aanwezig.

Datum: woensdag 11 september 2019

Tijd: 19:30 uur -21:00 uur

Locatie: De Rietstek, Hennepstraat 6a te Riethoven.

Aanmelden

Het is fijn om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. We vragen je daarom om je aan te melden bij Wél!zijn de Kempen, zelfhulp@welzijn.nl of op tel.: 0497-514746.