Direct naar de inhoud van deze pagina

Dag van de mantelzorg

Mantelzorgwaardering 2019

In Nederland is 10 november uitgeroepen tot de dag van de Mantelzorger. Het college van burgemeester en wethouders waarderen de inzet van mantelzorgers in Waalre zeer.

Als blijk van waardering hebben alle mantelzorgers die geregistreerd staan bij Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg per post een bedankkaart met een tegoedbon ontvangen. Deze tegoedbon is tot 31 december in te wisselen bij de lokale ondernemers in Waalre die vermeld staan op de bon.

Heeft u geen kaart ontvangen en bent u ook mantelzorger?

Neem dan contact op met Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg:

  • stuur een mail naar info@goedvoormekaarwaalre.nl met vermelding van Mantelzorgwaardering Waalre en uw naam en adresgegevens of;
  • bel naar 06 25 76 24 22 of;
  • kom naar het spreekuur van Goed voor Mekaar Waalre in Het Huis van Waalre (maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur).

Ook degene voor wie de mantelzorger zich inzet, mag hem of haar aanmelden bij Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg.

Wilt u opgenomen worden in het adressenbestand van Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding voor de mantelzorgwaardering.