Direct naar de inhoud van deze pagina

Dag van de mantelzorg

Mantelzorgwaardering in Waalre

In Nederland is 10 november uitgeroepen tot de dag van de Mantelzorger. Het college van burgemeester en wethouders waarderen de inzet van mantelzorgers in Waalre zeer en zetten de hele tweede week van november mantelzorgers in het zonnetje.

De mantelzorgers die geregistreerd staan bij Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg ontvangen per post een bedankkaart met een tegoedbon.
Deze tegoedbon is 15 euro en kunt u o.a. besteden voor wat lekkers bij één van onze bakkers, een kop koffie met gebak of een heerlijke lunch bij onze brasserieën, maar ook inwisselen voor een vvv bon of bioscoopbon.

Heeft u een kaart ontvangen zonder een tegoedbon?

Dan kunt u in de week van 5 t/m 9 november bij de vrijwilligers van Goed voor Mekaar Waalre met deze kaart uw tegoedbon met keuzemenu ophalen.

De vrijwilligers van Goed voor Mekaar Waalre zijn elke werkdag aanwezig in Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur.

Bent u niet in de gelegenheid om de tegoedbon op te (laten) halen neem dan telefonisch contact op met Goed voor Mekaar Waalre, telefoon 040-2221194.

Heeft u geen kaart ontvangen en bent u mantelzorger?

Neem dan contact op met Goed voor Mekaar Waalre/ Steunpunt Mantelzorg door:

Ook degene waar de mantelzorger zich voor inzet mag hem of haar aanmelden bij Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg.

Wilt u opgenomen worden in het adressenbestand van Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding voor de mantelzorgwaardering.

mantelzorg1

Aanmelden bij Goed voor Mekaar Waalre /Steunpunt Mantelzorg

  • Ik geef me op voor de Mantelzorgwaardering Waalre
  • Ik wil op de hoogte blijven van informatie en activiteiten voor mantelzorgers en opgenomen worden in het adressenbestand van Goed voor Mekaar Waalre/ Steunpunt Mantelzorg

0 Naam:

0 Adres:

0 Postcode

0 Woonplaats

0 E-mail:

Opsturen naar:

gemeente Waalre, Goed voor Mekaar Waalre, Koningin Julianalaan 19, 5582 JV Waalre.