Direct naar de inhoud van deze pagina

Doing good in September!

wechallengeyoubanner neutrale versie

Doing good in september! Verzamel al je collega's, leveranciers, trouwe ambassadeurs en klanten en do good in september! Want GoedvoormekaarWaalre daagt jou uit voor een bedrijvenchallenge.

Zijn jullie collega's bij een bakkerij? Ga appeltaarten maken samen met ouderen! Heb jij jouw sportschool opgetrommeld om mee te doen aan de doing good maand? Ga een uurtje ploggen in de bossen van Waalre en raap afval op tijdens het joggen!

Doe mee en maak kans op een compleet verzorgd maatschappelijk verantwoord teamuitje zoals de medewerkers van de Homefashion Group vorig jaar hebben gedaan!*

'Ga een uurtje ploggen in het bos!'

Hoe werkt het?

Stuur een email met de volgende informatie naar GoedvoormekaarWaalre:

 1. Je naam en de naam van je bedrijf/organisatie/vereniging
 2. Informatie over de doing-good-actie (wat gaan jullie doen)
 3. De datum van de doing-good-actie

Doe mee en start een actie!


Doing good kalender

Is de creativiteit eventjes op? Niet getreurd! GoedvoormekaarWaalre heeft de hele maand nog eenmalige klussen voor jou op de kalender staan. En maakt het je niet uit welke dag je iemand te hulp kunt schieten? Bekijk dan hier alle vragen van mensen uit jouw buurt. Help wanneer dat jou én diegene dat het beste uitkomt.

September 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
1

Collecte KWF

2 3

4 5

(B)engels gezocht!

6
7

De ronde van Waalre

8

Collecte Spierfonds

9

Week van de alfabetisering

10 11

12 13 14

WijWaalre Dorpsdiner

15

Open monumentendag

16 17

Poel schoonmaken Vlindertuin

18

19 20 21

Kempenerpop

World Cleanup Day

22

Run for Kika - Eindhoven

23 24 25 26
27 28

Burendag

29 30Veelgestelde vragen

 • Is het de bedoeling dat ik deze actie onder werktijd uitvoer?

Het is niet verplicht om deze actie onder werktijd uit te voeren. Als je werkgever hier toestemming voor geeft is dat natuurlijk mooi meegenomen maar het is niet altijd vanzelfsprekend dat hier uren voor beschikbaar zijn.

 • Mag elk soort bedrijf meedoen?

Jazeker, elk bedrijf / organisatie / vereniging mag hieraan meedoen. Of je nu bij de bakker, een advocatenbureau of als ZZP'er werkt, jij kunt iets goeds doen in september.

 • Wat kan ik doen?

Je kunt allerlei doing-good-acties opzetten. Organiseer een buurtbbq met de kantoorburen of vraag aan de Bibliotheek bij jou in het dorp of je een middag aan kinderen kunt voorlezen. Mocht je nu écht niets weten, kun je altijd hierboven kijken op de doing good kalender en hier een hulpvraag uitkiezen.

 • Moeten al mijn collega's meedoen of kan ik ook alleen meedoen?

Het is niet noodzakelijk dat je hele team / bedrijf meedoet aan de actie. Je kunt je bijvoorbeeld ook samen met een collega opgeven. Leuk is het natuurlijk wel ;).

*Actievoorwaarden
 • Meedoen aan de actie kan van 1 september t/m 30 september
 • Je maakt kans om te winnen als je je opgegeven hebt via de mail en de doing-good-actie ook daadwerkelijk hebt uitgevoerd in de maand september. Dit kun je natuurlijk bewijzen doordat er super leuke foto's van de dag zijn gemaakt en jij ons hierin hebt getagd op social media of deze met ons op een andere manier hebt gedeeld.
 • We maken de winnaar op dinsdag 1 oktober bekend via Facebook en Instagram.
 • Dit is een landelijke winactie via NLvoorelkaar waarbij ook onze lokale zusterorganisaties deelnemen.
 • Het maatschappelijk verantwoord teamuitje is voor voor maximaal 12 personen.