Direct naar de inhoud van deze pagina

Heel Waalre bakt

Ben je ook zo'n fan van het programma Heel Holland Bakt? Houd je van taarten bakken? Of vind je het fijn om iets voor een ander te doen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het platform Goedvoormekaarwaalre.nl bestaat twee jaar. En om dat te vieren vragen we alle thuisbakkers van Waalre om een taart te bakken voor een vrijwilliger uit het dorp.

taart

Op 7 december 2018 ontvangt een grote groep vrijwilligers uit handen van wethouder Alexander van Holstein 's avonds de vrijwilligerspenning in Het Huis van Waalre. Deze groep vrijwilligers, die zijn voorgedragen door andere inwoners, verenigingen en organisaties, willen we in het kader van het 2 jarig bestaan van het platform www.goedvoormekaarwaalre.nl extra in het zonnetje zetten met een lekker stuk taart gebakken door een thuisbakker.

Hoe kun je meedoen met bakken?
Je kunt meedoen door een taart te bakken en deze op 7 december om 15 uur in te leveren bij het Huis van Waalre. De vorm en smaak zijn geheel vrij, wel moet het thema 2 op of in de taart verwerkt zijn vanwege het 2 jarig bestaan van www.goedvoormekaarwaalre.nl. Verder zijn de kosten voor het bakken van de taart en de ingrediënten voor eigen rekening. Je doet iets voor een ander door de taart te bakken. Wel willen we graag uiterlijk vrijdag 30 november voor 17.00 uur weten of je meedoet. Als je een taart wilt bakken en wilt inleveren kun je een e-mail sturen naar info@goedvoormekaarwaalre.nl o.v.v. je naam en telefoonnummer.

Echte jury
Een jury bestaande uit wethouder Lianne Smit-Volkers, bakker Godfried de Vocht en Pien Geerts bekend van Bake my Day (RTL5) gaat de taarten proeven en beoordelen. Zij letten hierbij op smaak, originaliteit en op wat voor manier het thema 2 verwerkt is.

Prijs en prijsuitreiking
De prijsuitreiking van Heel Waalre Bakt is vrijdag 7 december a.s. om 16.00 uur in Het Huis van Waalre. Elke deelnemer ontvangt een bakkersschort met het logo van Heel Waalre bakt. De winnaar mag een workshop volgen bij Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk, bekend van het programma Heel Holland Bakt. Wethouder Lianne Smit-Volkers zal de prijs overhandigen aan de winnaar.

Over Goed voor Mekaar Waalre
Waalre is een gemeenschap waar we 'Goed voor Mekaar' zijn en waar we het 'Goed voor Mekaar' hebben. Waar mensen omkijken naar elkaar, waar veel vrijwilligers zijn en gemeenschapszin is. Iets doen voor een ander is belangrijk. Goed voor Mekaar Waalre is er voor iedereen. Voor inwoners, vrijwilligers en organisaties is het dé plek voor vragen op het gebied van hulp geven, hulp krijgen, vrijwilligerswerk etcetera. In Waalre kun je hulp vragen en aanbieden wanneer het jou uitkomt via de website www.goedvoormekaarwaalre.nl. Wil je graag persoonlijk met iemand in gesprek over je vragen en/of wensen? Dat kan! De vrijwilligers van Goed voor Mekaar Waalre staan van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur voor je klaar in Het Huis van Waalre.

Contact Voor vragen kun je mailen naar info@goedvoormekaarwaalre.nl of bellen naar 040-2282500.