csrf
GoedvoormekaarWaalre logo
GoedvoormekaarWaalre

Ga jij de eenzaamheid bij ouderen tegen?

Doe mee met stichting Met je hart: Vrijwilligerswerk dat ertoe doet Dit is jouw kans om het leukste vrijwilligerswerk te doen dat je je maar kunt wensen. Bij stichting Met je hart zet je je in voor eenzame ouderen op momenten die jou uitkomen en met activiteiten die bij jouw talenten passen. Met een klein gebaar maak je een enorme impact. Wij geloven dat je als vrijwilliger moet doen wat je leuk vindt. Er zijn verschillende activiteiten die je kunt oppakken. Denk aan het organiseren of bijwonen van ontmoetingen, het beheren van social media, het vervoeren van ouderen of het contact onderhouden met lokale partners en horeca. Met je hart vrijwilliger ben je samen met andere enthousiaste vrijwilligers in jouw gemeente. Als dit klinkt als iets waar jij graag deel van uitmaakt, aarzel dan niet om je aan te melden als vrijwilliger bij stichting Met je hart. Jij kiest waar je blij van wordt en hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Dat kan langdurig, kort of zelfs af en toe zijn. Jij kunt je waardevol en onmisbaar maken, of het nu voor onze maandelijkse stamtafel is of voor een van onze andere vrijwilligersfuncties. Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat ouderen zich gezien, gehoord en geliefd voelen. Meld je vandaag nog aan! Neem contact op met Hetty via [telefoonnummer verborgen], stuur een berichtje naar [e-mailadres verborgen] of kijk voor meer informatie op de website [website verborgen]. Eenzaamheid hoeft niet ons lot te zijn.

Lees meer

structureel

Waalre

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Doe mee met stichting Met je hart: Vrijwilligerswerk dat ertoe doet

Dit is jouw kans om het leukste vrijwilligerswerk te doen dat je je maar kunt wensen. Bij stichting Met je hart zet je je in voor eenzame ouderen op momenten die jou uitkomen en met activiteiten die bij jouw talenten passen. Met een klein gebaar maak je een enorme impact.

Wij geloven dat je als vrijwilliger moet doen wat je leuk vindt. Er zijn verschillende activiteiten die je kunt oppakken. Denk aan het organiseren of bijwonen van ontmoetingen, het beheren van social media, het vervoeren van ouderen of het contact onderhouden met lokale partners en horeca. Met je hart vrijwilliger ben je samen met andere enthousiaste vrijwilligers in jouw gemeente.

Als dit klinkt als iets waar jij graag deel van uitmaakt, aarzel dan niet om je aan te melden als vrijwilliger bij stichting Met je hart. Jij kiest waar je blij van wordt en hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Dat kan langdurig, kort of zelfs af en toe zijn. Jij kunt je waardevol en onmisbaar maken, of het nu voor onze maandelijkse stamtafel is of voor een van onze andere vrijwilligersfuncties.

Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat ouderen zich gezien, gehoord en geliefd voelen. Meld je vandaag nog aan! Neem contact op met Hetty via [telefoonnummer verborgen], stuur een berichtje naar [e-mailadres verborgen] of kijk voor meer informatie op de website [website verborgen].

Eenzaamheid hoeft niet ons lot te zijn.

Praktische informatie

Maandelijks 0 tot 10 uur

Locatie

Waalre

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Met je hart Eindhoven/Waalre

Eindhoven, Waalre

Geef eenzame ouderen hoop!

Stichting Met je hart Eindhoven/Waalre

Ben jij gedreven door een groot hart voor goede doelen en het creëren van positieve impact? Bij stichting Met je hart zoeken we vrijwilligers die ons helpen bij het veiligstellen van middelen die eenzame ouderen ondersteunen. Als vrijwilliger sponsoring & fondsenwerver ben je in staat om ons verhaal over te brengen naar potentiële sponsors, donateurs en partners. Met jouw strategische denkwijze en creatieve aanpak leg je de juiste verbindingen en werf je fondsen die ons in staat stellen om onze programma's en initiatieven uit te breiden en te versterken. Je bent gemotiveerd om een verschil te maken en weet anderen te inspireren om bij te dragen aan onze missie. Of het nu gaat om het benaderen van lokale bedrijven, het organiseren van fondsenwervende evenementen of het schrijven van subsidieaanvragen, jij zet je volledig in om de financiële steun te verkrijgen die nodig is om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden. Door jouw inzet kunnen we meer ouderen bereiken en hen de verbinding bieden die ze nodig hebben om zich gezien, gehoord en geliefd te voelen. Als dit klinkt als iets waar jij graag deel van uitmaakt, aarzel dan niet om je aan te melden als vrijwilliger bij stichting Met je hart. Jij kiest waar je blij van wordt en hoeveel tijd je eraan wilt besteden, of het nu fondsenwerving is of een van onze andere vrijwilligersfuncties. Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat ouderen in onze gemeenschap de en aandacht krijgen die ze verdienen. Doe mee en word een bron van hoop en geluk voor de generaties die ons zijn voorgegaan! Neem contact op met Hetty via 06- 21 50 57 74, stuur een berichtje naar eindhoven@metjehart.nl of kijk voor meer informatie op de website www.metjehart.nl.

Structureel
Eindhoven, Waalre

Betrouwbare chauffeurs gezocht!

Stichting Met je hart Eindhoven/Waalre

Ben jij een betrouwbare chauffeur met een groot hart én een eigen auto? Bij stichting Met je hart kun jij een essentiële rol spelen in het leven van eenzame ouderen in jouw buurt. We zijn voortdurend op zoek naar vrijwilligers die onze ouderen naar onze ontmoetingen en stamtafels willen vervoeren. Als chauffeur haal je de ouderen bij hen thuis op en zorgt voor een comfortabele reis naar de ontmoetingsplek. Jouw persoonlijke benadering en vriendelijke glimlach maken de rit niet alleen praktisch, maar ook hartverwarmend. Voor ouderen begint het uitje namelijk al in de auto. Je hebt contact met de ouderen om hen te informeren over het vervoer en om eventuele speciale behoeften te bespreken. Of het nu gaat om fysieke ondersteuning bij het instappen of gewoon een vriendelijk praatje onderweg, jouw aanwezigheid wordt enorm gewaardeerd. Na de ontmoetingen breng je de ouderen weer veilig terug naar huis, waar ze kunnen nagenieten van de gezelligheid en warmte die ze hebben ervaren. Jouw inzet als chauffeur/vrijwilliger maakt het mogelijk voor ouderen om actief deel te nemen aan onze gemeenschap en zich verbonden te voelen. Als dit klinkt als iets waar jij graag deel van uitmaakt, aarzel dan niet om je aan te melden als vrijwilliger bij stichting Met je hart. Jij kiest waar je blij van wordt en hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Dat kan langdurig, kort of zelfs af en toe zijn. Of je nu als chauffeur aan de slag wilt of interesse hebt in een van onze andere vrijwilligersfuncties, jouw bijdrage is van onschatbare waarde. Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat ouderen zich gezien, gehoord en geliefd voelen. Meld je vandaag nog aan! Neem contact op met Hetty via 06- 21 50 57 74, stuur een berichtje naar eindhoven@metjehart.nl of kijk voor meer informatie op de website www.metjehart.nl. Samen kunnen we een einde maken aan eenzaamheid.

Structureel

Anderen bekeken ook

Eindhoven, Veldhoven, Eersel, Waalre, Valkenswaard, Geldrop-Mierlo, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Bladel, Reusel-De Mierden

Word jij het rolmodel voor onze jongens?

Humanitas Zuid

P is een jongen van 16 jaar en woont samen met zijn ouders, broertje, zusje en een hondje in Eindhoven De afgelopen jaren heeft het gezin een hele zware tijd doorgemaakt, maar gelukkig is het weer wat rustiger binnen het gezin. P gaat naar school en zit in zijn examenjaar. Volgend jaar wil hij een opleiding gaan doen zodat hij later in de zorg kan gaan werken. De hobby’s van P zijn; volleyballen, koken, muziek luisteren, en soms gewoon even lekker niksen. P is op zoek naar een maatje waar hij leuke activiteiten mee kan ondernemen en bij wie hij zijn verhaal kwijt kan. Ook wil hij graag leren om zijn grenzen aan te geven en wil hij graag zijn zelfbeeld vergroten. Hij heeft nu nog niet zoveel vertrouwen in zichzelf en kijkt niet altijd even positief naar zichzelf. P zoekt een maatje tussen de 20 en 35 jaar die humor heeft, lekker kletst, initiatief kan nemen, goede en soms ook de moeilijke vragen kan stellen en positief in het leven staat. Word jij het maatje van P of van één van onze 30 andere wachtende jongeren? Helaas wordt onze wachtlijst van wachtende jongens steeds langer door een tekort aan jonge, mannelijke vrijwilligers binnen de leeftijdscategorie van 20 tot 35 jaar. Ben jij onze rots in de branding? Wat doet Jeugdsupport precies? Humanitas ondersteunt jongeren om zich beter te voelen en meer grip op hun leven te krijgen. Als vrijwilliger ben je een belangrijke factor om jongeren écht verder te helpen. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor de toekomst. Bij Jeugdsupport wordt je maatje van een jongere tussen de 12 en 25 jaar. Je leert elkaar kennen door samen activiteiten te ondernemen en gesprekken te voeren. Zo ontstaat er vertrouwen. Onze jongeren ervaren vaak weinig steun uit hun eigen omgeving, dus kan jij als maatje een belangrijk zijn voor de jongeren. Je biedt aandacht en bent een rolmodel. De trajecten bij Jeugdsupport duren een jaar. Als vrijwilliger word je door de coördinatoren van Jeugdsupport getraind, gekoppeld en begeleid gedurende het traject. Je hoeft geen specifieke kennis te hebben over de doelgroep om maatje te worden bij ons. Als je leergierig en gemotiveerd bent, komen we samen een heel eind. Wil je meer weten of ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Mail, app of bel ons. We reageren zo snel mogelijk.

Structureel
Eindhoven, Veldhoven, Eersel, Waalre, Valkenswaard, Geldrop-Mierlo, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Bladel

Jeugdsupport een maatjesproject voor jongeren

Humanitas Zuid

Jeugdsupport is een maatjesproject voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. Als vrijwilliger word je gekoppeld aan een jongere die bij je past. Samen onderneem je leuke activiteiten zoals sporten, terrassen, bakken of koken, naar de bioscoop gaan en nog veel meer. Zo leer je elkaar kennen en ontstaat er vertrouwen. Je hebt gesprekken over wat de jongere bezighoudt. Met een vriendschappelijk contact help je een jongere/jongvolwassene op weg! Onze jongeren ervaren weinig ondersteuning uit hun eigen omgeving. Door het contact met jou krijgen ze extra aandacht wat hen helpt bij het vergroten van zelfvertrouwen en het vertrouwen in anderen. Wat hebben wij jou te bieden? - Uitdagend en interessant vrijwilligerswerk in je vrije tijd. - Een interessante voorbereidende training. - Professionele begeleiding, altijd iemand om op terug te vallen. - Ongevallen- en WA-verzekering. - Er is een activiteitenbudget en reiskosten worden vergoed. - Uitjes met alle deelnemers van Jeugdsupport. - Mooie ervaring voor op je CV. Wat vragen wij van jou? - 2 tot 4 keer per maand tijd om iets leuks te ondernemen - Leeftijd ongeveer tussen 18 en 45 jaar - Zin om aan de slag te gaan :) Wil je meer weten? Je kunt ons altijd vrijblijvend een bericht sturen voor meer informatie via Jeugdsupport.ehv@humanitas.nl Je kunt ons ook vinden op Facebook en Instagram! Of bekijk onderstaand filmpje om een indruk te krijgen van het vrijwilligerswerk: 'Ik wilde een maatje bij wie ik mijn verhaal kwijt kon' - YouTube

Structureel
Jongeren
Eindhoven, Veldhoven, Eersel, Waalre, Valkenswaard, Geldrop-Mierlo, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Bladel, Reusel-De Mierden

Help jij een jongere vooruit?

Humanitas Zuid

Wil jij jongeren helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, meer contacten op te doen en/of gezonde keuzes te maken? Humanitas ondersteunt jongeren om zich beter te voelen en meer grip op hun leven te krijgen. Als vrijwilliger ben je een belangrijke factor om jongeren écht verder te helpen. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor de toekomst. Bij Jeugdsupport wordt je maatje van een jongere tussen de 12 en 25 jaar. Je leert elkaar kennen door samen activiteiten te ondernemen en gesprekken te voeren. Zo ontstaat er vertrouwen. Onze jongeren ervaren vaak weinig steun uit hun eigen omgeving, dus kan jij als maatje een belangrijk zijn voor de jongeren. Je biedt aandacht en bent een rolmodel. De trajecten bij Jeugdsupport duren een jaar. Als vrijwilliger word je door de coördinatoren van Jeugdsupport getraind, gekoppeld en begeleid gedurende het traject. Je hoeft geen specifieke kennis te hebben over de doelgroep om maatje te worden bij ons. Als je leergierig en gemotiveerd bent, komen we samen een heel eind. Wil je meer weten of ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Mail, app of bel ons. We reageren zo snel mogelijk.

Structureel
Waalre, Eindhoven, Eersel, Reusel-De Mierden, Best, Heeze-Leende, Helmond, Deurne, Geldrop-Mierlo, Oirschot, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Laarbeek, Gemert-Bakel, Asten, Someren, Valkenswaard, Bergeijk, Bladel, Son en Breugel

Pieter zoekt een mentor!

Mentorschap Zuidoost Brabant, Stichting

Pieter zoekt een mentor! Pieter is een man die woont in een zorginstelling. Onlangs is zijn moeder overleden en Pieter heeft nu geen ouders meer. Zijn enige zus woont in het buitenland. Pieter krijgt geen bezoek meer en hij gaat ook niet meer koffiedrinken met een groot stuk appelgebak op een terrasje wat hij zo fijn vindt. Nu moet Pieter naar de tandarts en de begeleiders van de zorginstelling zitten met de vraag: wie geeft toestemming voor een behandeling onder narcose. Pieter kan zelf geen toestemming geven, want hij begrijpt niet wat er van hem wordt gevraagd. Vroeger werd de moeder van Pieter gebeld en zij tekende een toestemmingsverklaring. Pieter heeft een mentor nodig! Iemand die regelmatig langs gaat bij Pieter, hem leert kennen en weet wat hij leuk vindt. Maar ook iemand die beslissingen kan nemen op het gebied van zorg en welbevinden (behandeling, verpleging, verzorging en begeleiding, dus niet over geldzaken), die Pieter zelf niet kan nemen omdat hij ze niet begrijpt en de gevolgen van zijn beslissingen niet kan overzien. Mentorschap Zuidoost Brabant zoekt vrijwilligers die mentor willen worden voor mensen zoals Pieter. Deze vrijwilligers krijgen een basistraining zodat ze goed uitgerust hun taak kunnen doen. Daarnaast zijn er regelmatig bijeenkomsten met andere mentoren waar ingegaan wordt op vragen die er leven bij mentoren, waar verdieping in de materie wordt aangereikt. Ook is er altijd ondersteuning van één van de van de stichting. Het mentorschap is een taak die in de wet is vastgelegd. De tijd die het van de mentor vraagt is afhankelijk van de cliënt en zijn situatie. Maar gemiddeld vraagt het 2 á 3 uur per twee weken. De ene keer is een bezoekje voldoende en de volgende keer gaat u mee naar het ziekenhuis voor een behandeling en kost het een middag. Spreekt bovenstaande u aan en kunt u zich vinden in het volgende profiel een mentor is een vrijwilliger die… …goed kan communiceren …initiatiefrijk is …vaardig is in besluiten en handelen …goed kan samenwerken …onafhankelijk en integer is …grenzen kan stellen …het eigen gedrag kritisch kan bekijken neem dan gerust contact op met Mentorschap Zuidoost Brabant www.mentorschapzobrabant.nl

Structureel
Eindhoven, Heeze-Leende, Waalre, Helmond, Deurne, Geldrop-Mierlo, Eersel, Oirschot, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Laarbeek, Gemert-Bakel, Asten, Someren, Valkenswaard, Bergeijk, Bladel, Son en Breugel, Best, Reusel-De Mierden

Mentoren voor kwetsbare mensen

Mentorschap Zuidoost Brabant, Stichting

Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant zoekt vrijwilligers om kwetsbare mensen te ondersteunen om de regie over hun eigen leven te houden. Mentorschap Zuidoost Brabant zorgt voor werving, opleiding en ondersteuning van mentoren. Wilt u echt iets voor een ander betekenen? Meldt u aan als mentor!

Structureel
Maasdriel, Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Geldrop-Mierlo, Son en Breugel, Best, Meierijstad, Gemert-Bakel, Maashorst, Oss, Woudenberg, Wageningen, Veenendaal, Scherpenzeel, Rhenen, Renswoude, Ede, Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Medewerker Verkoper

Rivierenland Radio

Rivierenland Radio zoekt enthousiaste mensen om haar team te versterken. Als verkoper speel je een rol in het uitbouwen en onderhouden van klantrelaties. Rivierenland Radio, opgericht in 2021, is een snel groeiende radiozender die zich richt op Midden Nederland en Zuidoost Brabant via 6 verschillende Dab+ zenders. Met de mooiste muziek van de laatste 50 jaren en regionale infoblokken is Rivierenland Radio dé radiostation van de regio. Interesse? nl

Structureel
Eindhoven, Waalre

Geef eenzame ouderen hoop!

Stichting Met je hart Eindhoven/Waalre

Ben jij gedreven door een groot hart voor goede doelen en het creëren van positieve impact? Bij stichting Met je hart zoeken we vrijwilligers die ons helpen bij het veiligstellen van middelen die eenzame ouderen ondersteunen. Als vrijwilliger sponsoring & fondsenwerver ben je in staat om ons verhaal over te brengen naar potentiële sponsors, donateurs en partners. Met jouw strategische denkwijze en creatieve aanpak leg je de juiste verbindingen en werf je fondsen die ons in staat stellen om onze programma's en initiatieven uit te breiden en te versterken. Je bent gemotiveerd om een verschil te maken en weet anderen te inspireren om bij te dragen aan onze missie. Of het nu gaat om het benaderen van lokale bedrijven, het organiseren van fondsenwervende evenementen of het schrijven van subsidieaanvragen, jij zet je volledig in om de financiële steun te verkrijgen die nodig is om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden. Door jouw inzet kunnen we meer ouderen bereiken en hen de verbinding bieden die ze nodig hebben om zich gezien, gehoord en geliefd te voelen. Als dit klinkt als iets waar jij graag deel van uitmaakt, aarzel dan niet om je aan te melden als vrijwilliger bij stichting Met je hart. Jij kiest waar je blij van wordt en hoeveel tijd je eraan wilt besteden, of het nu fondsenwerving is of een van onze andere vrijwilligersfuncties. Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat ouderen in onze gemeenschap de en aandacht krijgen die ze verdienen. Doe mee en word een bron van hoop en geluk voor de generaties die ons zijn voorgegaan! Neem contact op met Hetty via 06- 21 50 57 74, stuur een berichtje naar eindhoven@metjehart.nl of kijk voor meer informatie op de website www.metjehart.nl.

Structureel
Eindhoven, Waalre

Betrouwbare chauffeurs gezocht!

Stichting Met je hart Eindhoven/Waalre

Ben jij een betrouwbare chauffeur met een groot hart én een eigen auto? Bij stichting Met je hart kun jij een essentiële rol spelen in het leven van eenzame ouderen in jouw buurt. We zijn voortdurend op zoek naar vrijwilligers die onze ouderen naar onze ontmoetingen en stamtafels willen vervoeren. Als chauffeur haal je de ouderen bij hen thuis op en zorgt voor een comfortabele reis naar de ontmoetingsplek. Jouw persoonlijke benadering en vriendelijke glimlach maken de rit niet alleen praktisch, maar ook hartverwarmend. Voor ouderen begint het uitje namelijk al in de auto. Je hebt contact met de ouderen om hen te informeren over het vervoer en om eventuele speciale behoeften te bespreken. Of het nu gaat om fysieke ondersteuning bij het instappen of gewoon een vriendelijk praatje onderweg, jouw aanwezigheid wordt enorm gewaardeerd. Na de ontmoetingen breng je de ouderen weer veilig terug naar huis, waar ze kunnen nagenieten van de gezelligheid en warmte die ze hebben ervaren. Jouw inzet als chauffeur/vrijwilliger maakt het mogelijk voor ouderen om actief deel te nemen aan onze gemeenschap en zich verbonden te voelen. Als dit klinkt als iets waar jij graag deel van uitmaakt, aarzel dan niet om je aan te melden als vrijwilliger bij stichting Met je hart. Jij kiest waar je blij van wordt en hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Dat kan langdurig, kort of zelfs af en toe zijn. Of je nu als chauffeur aan de slag wilt of interesse hebt in een van onze andere vrijwilligersfuncties, jouw bijdrage is van onschatbare waarde. Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat ouderen zich gezien, gehoord en geliefd voelen. Meld je vandaag nog aan! Neem contact op met Hetty via 06- 21 50 57 74, stuur een berichtje naar eindhoven@metjehart.nl of kijk voor meer informatie op de website www.metjehart.nl. Samen kunnen we een einde maken aan eenzaamheid.

Structureel
Maasdriel, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Ede, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen, Woudenberg, Oss, Maashorst, Gemert-Bakel, Meierijstad, Best, Son en Breugel, Geldrop-Mierlo, Waalre, Veldhoven, 's-Hertogenbosch

Medewerker PR

Rivierenland Radio

Rivierenland Radio zoekt enthousiaste mensen om haar team te versterken. Als PR medewerker speel je een rol in het onder de aandacht brengen van ons station bij, verenigingen, clubs, media, middenstand, door contact te leggen in de regio's waar we uitzenden. Rivierenland Radio, opgericht in 2021, is een snel groeiende radiozender die zich richt op Midden Nederland en Zuidoost Brabant via 6 verschillende Dab+ zenders. Met de mooiste muziek van de laatste 50 jaren en regionale infoblokken is Rivierenland Radio dé radiostation van de regio. Interesse?

Structureel
Eindhoven, Veldhoven, Eersel, Waalre, Valkenswaard, Geldrop-Mierlo, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Bladel

Geldstress: help jij een jongere verder?

Humanitas Zuid

Wil jij jongeren helpen om meer grip op hun geld te krijgen? Humanitas helpt jongeren alles op een rijtje te krijgen. Jij als vrijwilliger bent een belangrijke factor om jongeren écht verder te helpen. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Hoe hou je overzicht? Hoe voorkom je dat je in de problemen raakt? Veel jongeren hebben een lening, schulden of een betalingsachterstand. Wij helpen jongeren om weer orde te krijgen, schulden te verminderen en stappen te zetten richting een schuldenvrije toekomst. Als vrijwilliger word je door de coördinator getraind, gekoppeld en begeleid gedurende het traject. En je hoeft écht geen financieel expert te zijn om bij ons maatje te zijn. Als je leergierig bent en gemotiveerd dan komen we samen een heel eind. Wil je meer weten of ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Mail, bel of chat met ons. Als je contact opneemt reageren wij zo snel mogelijk.

Structureel