Direct naar de inhoud van deze pagina

Ik wil vrijwilligerswerk doen

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in Waalre? Dan ben je bij GoedvoormekaarWaalre aan het juiste adres. Er zijn heel veel inwoners en organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Als je je op deze website aanmeldt als vrijwilliger, wordt het vinden van vrijwilligerswerk heel gemakkelijk.

Binnen een paar klikken is je account aangemaakt en heb je jouw hulpaanbod geplaatst. Tijdens het registreren stellen we een aantal vragen om duidelijk te krijgen wat je precies wil doen.

Zo werkt het

  • Maak eenvoudig je eigen account aan. Klik op Registreren rechts bovenaan op de homepagina en vul het aanmeldformulier in. Met een account kun je reageren op vacatures die op de website staan.
  • Beheer jouw gegevens en instellingen via je eigen persoonlijke, afgesloten omgeving (knop rechtsboven op de homepagina: 'Welkom + voornaam').
  • Behalve reageren op vacatures kun je ook je eigen aanbod plaatsen. In het aanmeldformulier beschrijf je welke hulp je aanbiedt en zet je een vinkje bij de optie 'Ik wil gevonden kunnen worden'. Jouw aanbod wordt dan zichtbaar voor anderen zodat zij ook op jouw aanbod kunnen reageren.

Betrouwbaar en veilig

Het gebruik van GoedvoormekaarWaalre is betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig om met je gegevens. Je gegevens worden dan ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden of aan andere partijen verstrekt zonder dat hiervoor vooraf aan jou toestemming is gevraagd. Meer over betrouwbaarheid en veiligheid lees je hier.

Liever persoonlijk contact?

Wil je liever persoonlijk ondersteund worden bij het vinden van vrijwilligerswerk? Of heb je vragen over GoedvoormekaarWaalre, of heb je hulp nodig bij het aanmaken van een account? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Lees meer over