Direct naar de inhoud van deze pagina

Ik zoek een vrijwilliger

Zoek je een vrijwilliger voor je organisatie, of voor een bepaalde klus? Op GoedvoormekaarWaalre kun je niet alleen vacatures plaatsen maar kun je zelf ook vrijwilligers zoeken en contact met hen opnemen.

Zo werkt het

  • Maak eenvoudig je eigen account aan. Klik op Registreren rechts bovenaan op de homepagina en vul het aanmeldformulier in.
  • Plaats je vacature via de homepagina of via de knop 'Mijn vragen' (knop rechts bovenin). Hier vind je allerlei handige tips.
  • Wacht op reacties en kies hieruit de vrijwilliger die je het meest aanspreekt.
  • Kijk ook in het vrijwilligersoverzicht, misschien staat er al een vrijwilliger tussen die bij jouw vacature past. Je kunt deze persoon dan meteen benaderen.

Betrouwbaar en veilig

Het gebruik van GoedvoormekaarWaalre is betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig om met je gegevens. Je gegevens worden dan ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden of aan andere partijen verstrekt zonder dat hiervoor vooraf aan jou toestemming is gevraagd. Meer over betrouwbaarheid en veiligheid lees je hier.

Liever persoonlijk contact?

Wil je liever persoonlijk ondersteund worden bij het vinden van een vrijwilliger? Of heb je vragen over GoedvoormekaarWaalre, of heb je hulp nodig bij het aanmaken van een account? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Lees meer over