Direct naar de inhoud van deze pagina

Winactie

Nieuw lid Margo Helgers wint boodschappentas

Op een zonnige maandagmiddag ontving Margo Helgers van wethouder Hanneke Balk een goed gevulde AH boodschappentas t.w.v. 40 euro.

Gastheer Marc Bogers van Albert Heijn Aalst heeft deze prijs beschikbaar gesteld in het kader van de win-win supermarkt actie Goed voor mekaar Waalre van 20 mei jl.

Margo Helgers is een van de inwoners van Waalre die in de actie week zich registreerde op het platform www.goedvoormekaarwaalre.nl en uitgeloot werd voor deze prijs.
"Ik woon nog niet zolang in Waalre en heb hier geen familie wonen"", aldus Margo. "Via mijn aanbod op het platform hoop ik in contact te komen met mensen uit de buurt en zo iets voor een ander te kunnen betekenen. Ik heb zelf al gereageerd op een vraag om te notuleren omdat ik hier ervaring mee heb. Hopelijk volgt hier een match op."

Nieuwgierig naar het aanbod van Margo en van andere? Ga dan naar www.goedvoormekaarwaalre.nl

Over Goedvoormekaar

Iets doen voor elkaar wordt steeds belangrijkers. In Waalre willen we dat iedereen mee kan blijven doen en daar is soms hulp voor nodig. Met Goedvoormekaarwaalre.nl kun je hulp vragen of geven wanneer jou dat uitkomt. Zoek je bijvoorbeeld iemand die regelmatig een kopje koffie met je wil drinken, een boodschap voor je doet of voor jouw organisatie als vrijwilliger aan de slag gaat? Of vind je het leuk om in de buurt mensen te helpen, bijles te geven of als vrijwilliger aan de slag te gaan bij een (sport)vereniging of organisatie? Of ben je een scholier op zoek naar een Maatschappelijke Stage? Het kan allemaal! Goedvoormekaarwaalre.nl is dé plek voor inwoners, vrijwilligers en organisaties!

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen