Direct naar de inhoud van deze pagina

Over ons

www.GoedvoormekaarWaalre.nl is een initiatief van inwoners uit Waalre. Het GOW welzijnswerk en de gemeente Waalre zorgen er samen voor dat deze online marktplaats actueel blijft. Waalre geeft met www.GoedvoormekaarWaalre.nl een eigentijds antwoord op de veranderingen in de Nederlandse zorg- en welzijnssector.

Het doel van Goed voor Mekaar is dat het in Waalre vanzelfsprekend is om elkaar te helpen en de eigen kracht en het talent in onze gemeenschap te benutten. De afgelopen jaren zijn er diverse activiteiten georganiseerd in het kader van Goed voor Mekaar, zoals inspiratiebijeenkomsten voor inwoners, opschoonacties bij het Gat van Waalre, winkeliersacties en de Goedvoormekaar Wandel en ontmoetdag. Ook hebben we diverse promotieactiviteiten gemaakt zoals sfeerfilmpjes en de onderstaande animatiefilm.

Op de online markplaats kunnen inwoners zelf een hulp vraag stellen of zelf hulp aanbieden. Ook het aanbieden of zoeken naar vrijwilligerswerk kan via deze website.

Is ondersteuning hierbij wenselijk? Vrijwilligers van GoedvoormekaarWaalre zijn elke ochtend tussen 9.30 en 12.00 uur aanwezig in Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Zij zijn dan ook telefonisch te bereiken op 06 2576 2422.