Chris - Aanbieder

Lid sinds: 24 mrt. 2020

Plaats:
Waalre
Even voorstellen:
Mijn naam is Jada Bakker. Ik heb me aangemeld onder de naam van mijn vader vanwege mijn leeftijd en dus nog niet een eigen account aan mag maken.
Ik ben 15 en zit in het 4de jaar van het gymnasium en ik zou na het behalen van mijn diploma in Maastricht geneeskunde willen studeren. Op dit moment, met de corona crisis, heb ik erg veel tijd en daarom zou ik graag een steentje bij willen dragen om zo een misschien kleine last van de schouders te kunnen halen van de mensen die we, als samenleving, het aller hardst nodig hebben. Daarnaast heb ik geen VOG maar ik ben wel bereid om deze aan te vragen
Mijn ervaring:
In 2018 ben ik mee geweest op een reis naar Bayeux ,georganiseerd door stichting 18september, waar ik met een grote groep scholieren de invloeden heb gezien van WOII, we hebben geluisterd naar de verhalen van veteranen en we zijn daar de stranden geweest waar deze bevrijdingsmissie is begonnen. Aan het einde heb ik ook een certificaat gekregen voor ambassadeur van de vrijheid. Daarnaast heb ik op een open dag op mijn school geholpen bij biologie door meerdere practica uit te voeren en daar ook wat over te vertellen.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Veldhovenvoorelkaar

Chris
65% profielsterkte