Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwillige Hulpdienst

In Waalre willen we dat iedereen kan blijven meedoen en zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen. Soms is daarbij en helpende hand nodig, die niet altijd gegeven kan worden door familie, vrienden of buren. Bijvoorbeeld omdat zij te ver weg wonen, een drukke baan hebben of met vakantie zijn. Dan biedt GoedvoormekaarWaalre uitkomst. Wij bemiddelen namelijk niet alleen bij het vinden van vrijwilligers(werk), maar bieden daarnaast ook praktische hulp aan inwoners die dat nodig hebben.

Ons netwerk van vrijwilligers staat klaar om hulp te bieden bij:

Daarnaast kun je bij ons terecht voor informatie en advies over verschillende andere vormen van vrijwillige en informele hulp in Waalre. Klik hier voor meer informatie.

Vind je hierboven geen aanbod dat past bij je vraag? Neem dan tóch contact met ons op. Wij denken graag met je mee en mogelijk kunnen wij je toch verder helpen.

Hoe bereik je ons?

Je bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur in Het Huis van Waalre of via telefoonnummer 06 25 76 24 22. Je kunt ook een mail sturen naar info@goedvoormekaarwaalre.nl.